Maxx kuchyně a nábytek
  1. Domů
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. pružinová matrace PHILIP 140×200

pružinová matrace PHILIP 140×200

Pružinová matrace PHILIP 140x200 je ideální volbou pro ty, kteří hledají kvalitní a pohodlnou matraci. Díky svým vynikajícím vlastnostem poskytuje dokonalou oporu a komfort během spánku. Objednejte si ji ještě dnes a užijte si zdravý a kvalitní spánek každou noc.
pružinová matrace PHILIP 140x200

PHILIP je oboustranná přužinovo-pěnová matrace s kokosovou vrstvou o dvou stranách tvrdosti – tvrdá a středně tvrdá Je velmi prodyšná a vhodná pro alergiky. Prošívaný, hypoalergenní potah je vyroben z kvalitní bavlny a je velmi příjemný a jemný na dotek. Potah je snímatelný a lze jej prát v pračce na 40°C.

  • Matrace s bonellovými pružinami je tvrdší, disponuje výrazně vyšší nosností, je vzdušná a poskytuje příjemné pohodlí během spánku.
  • Kokosová vrstva má vynikající tepelné vlastnosti a zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu uvnitř matrace. Díky své přírodní struktuře je kokosové vlákno lehké, vzdušné a má antialergické vlastnosti. Vyznačuje se vysokou elasticitou, absorpcí potu a vlhkosti. Díky použití kokosové vrstvy je matrace mnohem tvrdší a odolnější vůči deformaci.
  • Matrace má zimní a letní stranu. Zimní strana je vyrobena z ovčí vlny, letní strana je bavlněná.
  • Hlavním úkolem ovčí vlny je udržovat konstantní tělesnou teplotu a absorbovat až 43% tělesné vlhkosti během spánku. Matrace z ovčí vlny jsou doporučovány pro chladné zimní noci.
  • Bavlna díky vysoké absorpci vlhkosti (potu) poskytuje velmi dobré odvětrávání matrace a tím zvyšuje pohodlí spánku během teplých letních nocí.