Maxx kuchyně a nábytek
  1. Domů
  2. Ložnice
  3. Matrace
  4. pružinová matrace s pevným rámem HECTOR LUX 80×200

pružinová matrace s pevným rámem HECTOR LUX 80×200

Pružinová matrace HECTOR LUX 80×200 s pevným rámem je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlný spánek a kvalitní podporu pro své tělo. Díky svému designu a konstrukci patří mezi nejlepší matrace na trhu a přináší dokonalé řešení pro každou ložnici. Kategorie: Matrace.
pružinová matrace s pevným rámem HECTOR LUX 80x200

HECTOR LUX je tvrdá hypoalergenní taštičková matrace s dřevěným rámem a 7-zónovým systémem doplněná o kokosovou a latexovou vrstvu. Prošívaný potah je vyroben z kvalitní bavlny a je velmi příjemný a jemný na dotek.

  • Taštičková matrace se dokonale přizpůsobuje tvaru lidského těla a tím poskytuje velmi vysoký komfort při spánku. Díky taštičkové matraci nebudete rušeni otáčením druhé osoby, stejně jako hmotnostní rozdíly mezi dvěma lidmi nebudou znát.
  • Matrace má zabudovaný dřevěný rám, který poskytuje optimální podporu a zvyšuje komfort spánku. Není nutné pořizovat rošt do postele.
  • 7-zónový systém je charakterizován tím, že každá pružina je uložena samostatně ve vlastní kapse. Pružiny nejsou navzájem propojeny, takže každá z nich pracuje samostatně. Individuální pohyb pružin tak zajišťuje dokonalé přizpůsobení matrace tvaru těla. 7-zónová matrace je tvořena pružinami různých výšek s různou tvrdostí pro extrémně přesné uložení pro každou část těla.
  • Kokosová vrstva má vynikající tepelné vlastnosti a zajišťuje správnou cirkulaci vzduchu uvnitř matrace. Díky své přírodní struktuře je kokosové vlákno lehké, vzdušné a má antialergické vlastnosti. Vyznačuje se vysokou elasticitou, absorpcí potu a vlhkosti. Díky použití kokosové vrstvy je matrace mnohem tvrdší a odolnější vůči deformaci.
  • Latex se vyznačuje vysokou odolností a flexibilitou, dokonale se přizpůsobuje tvaru těla a zaručuje tak vysoký komfort při spánku. Díky systému otvorů je vnitřní prostor matrace vystaven nepřetržitému větrání. Vysoký podíl přírodního latexu výrazně zvyšuje pružnost a pevnost matrace.